Mindfulness ja addiktio -kurssi & miniretriitti

379.00

Voit maksaa kurssin nyt myös osissa. Ensimmäisen erän pitää olla maksettu ennen kurssin alkua.

Onko sinulla riippuvaista käytöstä tai ajattelua? Rajoittavatko haitalliset käyttäytymis- ja ajattelumallit elämääsi? Haluatko lisätä tietoisuutta omasta itsestäsi: tavoistasi toimia, tuntea ja ajatella? Tarvitsetko apua raittius- tms. päätöksissä pysymiseen? Kaipaatko toipumiseen enemmän lempeyttä ja myötätuntoa? Jos vastasit myöntävästi yhteenkään kysymykseen, Mindfulness ja addiktio -kurssi on sinua varten.

Alennettu hinta on voimassa 1.3. asti

Lisätietoja: https://onnellisuuspaja.fi/mindfulness-ja-addiktio-kurssi-ja-miniretriitti/

ILMOITTAUTUMINEN: https://forms.gle/neHk7e59g3GijD6k9

HUOM! Voit maksaa kurssin nyt myös osissa! 

Kurssi tarjoaa käytännöllisiä ja tehokkaita työkaluja eri riippuvuuksien tai haitallisten käyttäytymis- ja ajattelumallien kanssa painiskeleville. Kurssi sopii sinulle riippumatta siitä, kuinka paljon riippuvuudet tai haitalliset käyttäytymismallit ovat elämässäsi läsnä. Voi siis olla, että et vielä ole työskennellyt riippuvuuksien tai haitallisten käyttäytymismallien kanssa, olet vasta alkutaipaleella tai olet jo pidemmällä toipumisen tiellä. Kaikissa elämän vaiheissa on tilaa kasvaa ja oivaltaa.

Haasteesi voivat liittyä mihinkä tahansa riippuvuuteen tai haitalliseen käyttäytymis- tai ajattelumalliin, kuten negatiivisiin ajatuksiin tai vaikka asioiden välttelyyn. Työstettävät riippuvuudet voivat liittyä esimerkiksi päihteisiin, ruokaan, uhkapeleihin, seksiin, sokeriin, suorittamiseen, työhön tai täydellisyyden tavoitteluun.

Tieteellisesti tutkittua tietoa

Kurssi perustuu tieteellisesti tutkittuun tietoon, eli psykologiaan, aivotieteeseen ja mindfulness-teoriaan. Kurssin pohjana on MBCT (Mindfulness-Based Cognitive Therapy) -kurssi. Tieteellinen tutkimus ja ihmisten oma kokemus osoittaa, että mindfulnessista on paljon hyötyä addiktioiden hoidossa. Tiedostaminen on kaiken muutoksen lähtökohta.

Kurssilaiset ovat kertoneet saaneensa apua erityisesti omien toimintamallien tiedostamiseen (78 %), hermoston rauhoittamiseen (76 %), armollisuuden lisääntymiseen (76%) sekä hankalien tunteiden (73 %) ja ajatusten (68  %) kohtaamiseen. Lisäksi kurssi on auttanut retkahduksen ehkäisyyn, itsemyötätunnon lisääntymiseen, keskittymiseen, stressin säätelyyn sekä kiitollisuuden lisääntymiseen.

Kurssille osallistuneet suosittelevat kurssia keskiarvolla 9,6 asteikolla 1–10.

Kurssin teemoja ovat muun muassa:
⭐️ Triggerit eli laukaisevat tekijät
⭐️ Hankalien kokemusten, ajatusten ja tunteiden kohtaaminen
⭐️ Hermoston rauhoittaminen
⭐️ Riippuvuuden noidankehä
⭐️ Hyvän huomaaminen ja sen ”upottaminen”
⭐️ Itsemyötätunto ja itsestä huolehtiminen

Kurssille osallistuessasi saat:
⭐️ seitsemän viikoittaista tapaamista Zoomissa
⭐️ työkirjan sisällön tueksi
⭐️ tieteellisesti tutkittua tietoa mindfulnessista, riippuvuuksista, psykologiasta ja aivojen toiminnasta
⭐️ äänitteitä, harjoitteita ja vapaaehtoisen harjoituspäiväkirjan ohjeet
⭐️ henkilökohtaista ohjausta ryhmässä kurssin aikana
⭐️ vertaistukea ja -kokemuksia
⭐️ neljän tunnin retriittipäivän Helsingissä

Voit maksaa kurssin nyt myös osissa. Ensimmäisen erän pitää olla maksettu ennen kurssin alkua.

Jos haluat maksaa erissä, ota yhteyttä Susannaan.

Tässä kurssille osallistuneen Niinan omakohtaisia kokemuksia kurssista:
http://hengittavaa.blogspot.com/2022/08/mindfulness-ja-addiktio-kurssilta.html

Kurssin käyneet ovat kertoneet mm. seuraavaa:
Kun kurssi alkoi, minulle tuli tunne, että olen addiktiivinen useampaan kuin yhteen asiaan. Se oli vaikeaa kohdata, mutta sai minut pohtimaan avoimemmin omaa elämäntapaani ja kurssin edetessä oli avartavaa huomata, miten erilaisia tilanteita ja addiktion tasoja muilla ihmisillä on, eli vertaistuki laittoi oman tilanteeni oikeisiin mittasuhteisiin. Kurssin sisältö eteni pehmein askelin omien tuntemusten mukaan, ja parasta oli, ettei mitään tarvinnut suorittaa pakosti. Se lisäsi motivaatiota kohti onnistumista addiktion hallitsemisessa.

Kurssin harjoitteet ja työkalut toimivat erittäin hyvin totutuista tavoista pois oppimiseen. Kun pystyin hyväksymään kurssin aikana ja sen jälkeen, ettei addiktio ole asia, joka häviää pois kerralla ja taikaiskusta, oivalsin ottaa työkalut pysyvään käyttöön, aina tarvittaessa. Onnistuin luopumaan addiktiostani, olen toipunut hyvin ja mindfulnessin ajattelu on vaikuttanut elämääni positiivisesti. Kun minulle tulee tunne, että addiktio voi palata, työkalut ovat tukenani. Suosittelen lämpimästi kyseistä kurssia kaikille, joilla on sekä tarve että halu oppia pois itseä vahingoittavasta asiasta tai tavasta. Kurssi antaa avaimet ja työkalut onnistumiseen, joka palkitsee, ja tuntuu voimauttavalta sekä vapauttavalta.” (Virpi)

”Parasta Susannan kursseissa on se, miten hän laittaa itsensä, osaamisensa ja elämänkokemuksensa, likoon. Susannalla on taito jakaa vahvaa teoreettista mindfulness-osaamistaan selkeästi ja ymmärrettävästi. Hän mallintaa omakohtaisin esimerkein sitä, miten mindfulness voi auttaa selviämään vaikeuksista ja luoda elämänhallintaa. Näin hän valaa uskoa ja toivoa osallistujille siihen, että muutos on todella mahdollinen.

Susannalla on ilmiömäinen taito luoda koulutuksiinsa luottamuksellinen ja turvallinen ilmapiiri.  Hänen rento ja huumorilla höystetty tapansa olla vuorovaikutuksessa madaltaa kynnystä osallistujille tulla mukaan vuorovaikutukseen. Susanna toimii koulutuksissaan sensitiivisesti kunnioittaen jokaisen osallistujan omia rajoja tarkoin, mikä onkin äärimmäisen tärkeää haastavien ja herkkien asioiden äärellä.

Paras anti itselleni Susannan koulutuksissa on ollut se, miten hän on auttanut minua löytämään yksilöllisiä, omaan elämään sopivia tapoja nivoa mindfulness osaksi terveempää elämää. Olen alkanut huomata ja ymmärtää, mikä laukaisee riippuvuuskäyttäytymiseni. Mindfulnessista olen saanut keinoja, joiden avulla voin jo paremmin pysähtyä hankalassa tilanteessa ja toimia tietoisesti toisin. ” (Tarja)

“Löysin itse tämän kurssin, kun ilmoittauduin sen kehittäjän vetämään koulutukseen. Minulla oli jo yli 10 vuotta raittiutta ja kiinnostusta meditaatiota ja mindfulnessia kohtaan. Meditaation olin löytänyt, kun seitsemän vuoden raittiuden kohdalla sairastuin kuolemanvakavasti. Tajusin, että vaikka olin ollut raittiina jo jonkin aikaa, en ollut onnellinen. Elin elämääni uhrin viitta harteilla. Välttelin vastuuta elämästäni ja syytin muita omasta kurjuudestani. Onnellisuutta hain rahasta, suorittamisesta, ihmissuhteista ja muusta itseni ulkopuolella olevasta. Välttelin haastavia tunteita viimeiseen asti. Lisäksi kärsin ADHD-piirteen mukanaan tuomasta levottomuudesta.

Tämän kurssin myötä koko asenteeni elämää kohtaan muuttui. Opin tunnistamaan ja säätelemään haastavia tunteita, kyseenalaistamaan negatiivista ajatteluani ja olemaan lempeämpi itseäni kohtaan. Pääsin kiinni niin sanottuun tunne-elämän raittiuteen. Se sisältää mielestäni kaksi osaa. Ensimmäinen on omien triggereiden, kehon merkkien, tunteiden, ajatusten, toiminnan ja käyttäytymismallien tiedostaminen. Toinen taas oman luontaisen negatiiviseen kallistuneen ajatusmaailman suuntaaminen kohti realistisempaa ja positiivisempaa ajattelua. Nämä kaksi asiaa ovat tuoneet elämääni uudenlaisen elämänilon ja vapauden, josta en osannut edes haaveilla. Voi sanoa, että kurssi on muuttanut koko elämäni. Siksi koen merkitykselliseksi tuoda sen oppeja muille.” (Susanna, kurssin vetäjä)

Shopping Cart
Mindfulness ja addiktio -kurssi & miniretriitti
379.00
Scroll to Top