Neljän kerran yksilövalmennus

497.00

Neljän kerran valmennus sopii sinulle, jos haluat pysähtyä tutkimaan rauhassa positiivisen psykologian näkökulmasta jotain elämään toivottua muutosta tai haastavuutta aiheuttavaa kohtaa. Valmennus voidaan toteuttaa joko kasvokkain tai verkossa.

Tervetuloa mukaan positiivisen psykologian valmennukseen, jossa opit löytämään elämääsi merkitystä, onnellisuutta ja hyvinvointia! 

Valmennus on ratkaisukeskeistä ja käyttää voimavarana muun muassa positiivisia tunteita, arvoja ja vahvuuksia. Valmennuksen avulla voit löytää sisäistä motivaatiota, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään arvojesi mukaista merkityksellistä elämää. Tavoitteet pilkotaan niin pieniksi osiksi kuin haluat. Näin edistymisen huomaaminen on helpompaa. 

Tämän valmennus sisältää neljä tapaamista. Tapaamisten välillä sinulla on mahdollisuus harjoitella positiivisen psykologian työkalujen käyttöä tavoitteesi saavuttamiseksi. 

Voimme tavata joko kasvokkain tai voit osallistua kätevästi kotisohvaltasi verkon kautta. Tapaamiset ovat maksimissaan tunnin mittaisia paitsi ensimmäisellä kerralla, jolloin tapaaminen kestää puolitoista tuntia. 

Valmennus on ehdottoman luottamuksellista.

Hinta: alkaen 497 euroa (sis. alv 24 %) 

Tapaamiset: 90 min alkukartoitus + 3 kertaa 60 min

Shopping Cart
Neljän kerran yksilövalmennus
497.00
Scroll to Top