Olen kiinnostunut:

Yhden kerran yksilövalmennus

148.00

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, jos haluat pysähtyä hetkeksi tutkimaan elämäsi suuntaa. Tämä valmennus sopii sinulle myös, jos pohdit pidemmän valmennuksen tarvetta. Valmennus voidaan toteuttaa joko kasvokkain tai verkossa. 

Tervetuloa mukaan positiivisen psykologian valmennukseen, jossa opit löytämään elämääsi merkitystä, onnellisuutta ja hyvinvointia! 

Valmennus on ratkaisukeskeistä ja käyttää voimavarana muun muassa positiivisia tunteita, arvoja ja vahvuuksia. Valmennuksen avulla voit löytää sisäistä motivaatiota, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään arvojesi mukaista merkityksellistä elämää. Tavoitteet pilkotaan niin pieniksi osiksi kuin haluat. Näin edistymisen huomaaminen on helpompaa. 

Valmennuksen aiheena voi olla esimerkiksi
💎fyysinen hyvinvointi, kuten uni, ruoka tai liikunta
💎ihmissuhteet
💎jostain haitallisesta käyttäytymismallista tai riippuvuudesta luopuminen
💎sisäisen kielteisen puheen kanssa työskentely
💎asioiden lykkäämisestä luopuminen
💎aikataulutus liittyen johonkin projektiin tai yleisesti

Valmennuksen aiheena voi olla esimerkiksi fyysinen hyvinvointi, kuten uni, ruoka tai liikunta. Toisaalta voi olla, että tarvitset valmennuksellista tukea jostain haitallisesta käyttäytymismallista luopumiseen, isoon projektiin tai vaikka sisäisen kielteisen puheen kanssa työskentelyyn. Valmennus sisältää toiveidesi mukaan positiiviseen psykologiaan pohjautuvia käytännön harjoituksia, kuten mindfulness- ja itsemyötätuntomeditaatioita sekä reflektioharjoituksia.

Tämän valmennus sisältää yhden tapaamisen. Voimme tavata joko kasvokkain tai voit osallistua kätevästi kotisohvaltasi verkon kautta. Valmennus kestää puolitoista tuntia. 

Valmennus on ehdottoman luottamuksellista.

Hinta: alkaen 148 euroa (sis. alv 24 %) 

Tapaaminen: 90 min

Shopping Cart
Yhden kerran yksilövalmennus
148.00
Scroll to Top