TÄÄLTÄ LÖYDÄT TASOKKAAT, INNOSTAVAT JA AMMATTITAIDOLLA TOTEUTETUT
LUENNOT JA TYÖPAJAT KOULUUSI.

KOULUTTAJASI

Susanna Ahvalo on:
– luokanopettajataustainen

– Lasten ja nuorten mindfulness
-ohjaaja
HundrED -opettaja
– Positiivisen psykologian ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen opettaja

positive psychology coach, PPC
– kansainvälisesti sertifioitu mindfulness-ohjaaja
– traumainformoitu mindfulness-ohjaaja
– opiskelija Gabor Matén Compassionate Inquiry -ammattilaistason koulutuksessa

VALMIITA KOULUTUKSIA

Palautumistaitoinen opettaja

Tämä koulutus on suunnattu erityisesti sellaisiin työyhteisöihin, jotka haluavat panostaa opettajien ja oppilaiden jaksamiseen. Voitte itse halutessanne vaikuttaa koulutuksen kestoon ja sisältöön.

Palautumistaitoinen opettaja, 8 viikon kurssi

Jos työyhteisönne opettajat ovat kiinnostuneet tuomaan hyvinvoinnin taitoja arkeensa ja työhönsä syvemmin ja tutkimaan positiivisen psykologian työkaluja perusteellisemmin, on tämä kurssi oiva valinta. 

Tunne- ja tietoisuustaitoja oppilaille

Susannalla on pitkä kokemus tunne- ja tietoisuustaitojen opettamisesta eri-ikäisille (7–18-v) oppilaille. Voimme suunnitella yhdessä teille sopivan kokonaisuuden tarpeidenne mukaan. 

Muut positiivisen pedagogiikan työkalut

Voimme räätälöidä tarpeidenne mukaan mitä tahansa positiiviseen psykologiaan ja hyvinvointitaitoihin pohjautuvia koulutuksia. 

OTA YHTEYTTÄ

JOS TOIVOMASI KOULUTUS PUUTTUU, OTA YHTEYTTÄ,
NIIN RÄÄTÖLÖIMME SINULLE PARHAAN RATKAISUN.

PALAUTTEITA

”Koulutus oli juuri niin antoisa ja “positiivisesti latautunut” kuin toivoinkin. Joskus koulutukset voivat tuntua rankoilta pitkän työpäivän jälkeen. Kun tästä koulutuksesta lähti, tuntui, että tilanne oli päinvastainen: koulutus antoi enemmän kuin otti.”

(opettaja)

”Hengitysharjoitukset eli meditaatiot sinä olet opettanut meille. Olet kertonut että vaikka ei juuri sillä kertaa pysty keskittymään niin aina ei tarvitsekaan. Hengitysharjoitukset ovat auttaneet minua hallitsemaan hankalia tunteita, kuten viha tai suru.”

(oppilas, 10 v)

“Koulutus vastasi oikein hyvin odotuksiani. Tunnelma oli rento, sain paljon niin teoriatietoa kuin käytännön harjoituksiakin tietoisuustaitojen harjoittamiseen koulussa. Kouluttaja osasi asiansa ja koulutus oli selkeä ja meni sopivalla rytmillä eteenpäin.”

(opettaja)

Shopping Cart
Scroll to Top