Olen kiinnostunut:

Kymmenen kerran yksilövalmennus

1050.00

Kymmenen kerran valmennuksessa voit saada syvällistä ymmärrystä ja perusteellisia positiivisen psykologian työkaluja arkeen. Valmennuksessa voidaan käydä läpi useampaa teemaa. Valmennus voidaan toteuttaa sekä kasvokkain että verkossa.

Tervetuloa mukaan positiivisen psykologian valmennukseen, jossa opit löytämään elämääsi merkitystä, onnellisuutta ja hyvinvointia! 

Valmennus on ratkaisukeskeistä ja käyttää voimavarana muun muassa positiivisia tunteita, arvoja ja vahvuuksia. Valmennuksen avulla voit löytää sisäistä motivaatiota, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään arvojesi mukaista merkityksellistä elämää. Tavoitteet pilkotaan niin pieniksi osiksi kuin haluat. Näin edistymisen huomaaminen on helpompaa. 

Valmennuksen aiheena voi olla esimerkiksi
💎fyysinen hyvinvointi, kuten uni, ruoka tai liikunta
💎ihmissuhteet
💎jostain haitallisesta käyttäytymismallista tai riippuvuudesta luopuminen
💎sisäisen kielteisen puheen kanssa työskentely
💎asioiden lykkäämisestä luopuminen
💎aikataulutus liittyen johonkin projektiin tai yleisesti

Valmennus sisältää toiveidesi mukaan positiiviseen psykologiaan pohjautuvia käytännön harjoituksia, kuten mindfulness- ja itsemyötätuntomeditaatioita sekä reflektioharjoituksia.

Tämän valmennus sisältää kymmenen tapaamista. Tapaamisten välillä sinulla on mahdollisuus harjoitella positiivisen psykologian työkalujen käyttöä tavoitteesi saavuttamiseksi. 

Voimme tavata joko kasvokkain tai voit osallistua kätevästi kotisohvaltasi verkon kautta. Tapaamiset ovat maksimissaan tunnin mittaisia paitsi ensimmäisellä kerralla, jolloin tapaaminen kestää puolitoista tuntia. 

Valmennus on ehdottoman luottamuksellista.

Tapaamiset: 90 min alkukartoitus + 9 kertaa 60 min

Hinta: alkaen 1050 euroa (sis. alv 24 %)

Shopping Cart
Kymmenen kerran yksilövalmennus
1050.00
Scroll to Top