Kymmenen kerran yksilövalmennus

1047.00

Kymmenen kerran valmennuksessa voit saada syvällistä ymmärrystä ja perusteellisia positiivisen psykologian työkaluja arkeen. Valmennuksessa voidaan käydä läpi useampaa teemaa. Valmennus voidaan toteuttaa sekä kasvokkain että verkossa.

Tervetuloa mukaan positiivisen psykologian valmennukseen, jossa opit löytämään elämääsi merkitystä, onnellisuutta ja hyvinvointia! 

Valmennus on ratkaisukeskeistä ja käyttää voimavarana muun muassa positiivisia tunteita, arvoja ja vahvuuksia. Valmennuksen avulla voit löytää sisäistä motivaatiota, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään arvojesi mukaista merkityksellistä elämää. Tavoitteet pilkotaan niin pieniksi osiksi kuin haluat. Näin edistymisen huomaaminen on helpompaa. 

Tämän valmennus sisältää kymmenen tapaamista. Tapaamisten välillä sinulla on mahdollisuus harjoitella positiivisen psykologian työkalujen käyttöä tavoitteesi saavuttamiseksi. 

Voimme tavata joko kasvokkain tai voit osallistua kätevästi kotisohvaltasi verkon kautta. Tapaamiset ovat maksimissaan tunnin mittaisia paitsi ensimmäisellä kerralla, jolloin tapaaminen kestää puolitoista tuntia. 

Valmennus on ehdottoman luottamuksellista.

Tapaamiset: 90 min alkukartoitus + 9 kertaa 60 min

Hinta: alkaen 1047 euroa (sis. alv 24 %)

Shopping Cart
Kymmenen kerran yksilövalmennus
1047.00
Scroll to Top