Ale!

Raittius 2.0 – Toipumisen uusi taso

347.00

Tämä valmennus on suunniteltu viemään toipumisesi uudelle tasolle kohti tunne-elämän raittiutta. Jaan tässä valmennuksessa kaiken sen kokemuksen ja tiedon ytimen, jonka olen oman 20 vuoden raittiuteni aikana saanut. Lue ihmeessä lisää ja tule mukaan!

Raittius 2.0 – Toipumisen uusi taso

Lisätiedot: https://onnellisuuspaja.fi/raittius20/

Ilmoittautuminen: https://forms.gle/c8mM3LvT9Yw5WFm99

Tämä valmennus on sinulle, joka olet elänyt ilman riippuvuuttasi jo jonkin aikaa. Riippuvuutesi voi liittyä päihteisiin tai johonkin muuhun. Elämäsi on ”ihan hyvää”, mutta se voisi olla parempaa. Toipumisestasi puuttuu ”se jokin”. Haluaisit muuttua, mutta lykkäät aloittamista aina eteenpäin. Olet kriittinen itseäsi kohtaan. Ehkä olet huomannut, että elämääsi on alkanut hiipiä uusia riippuvuuksia tai haitallisia käyttäytymismalleja.

Olen ollut itse samassa tilanteessa. 13 vuotta sitten olin ollut 7 vuotta raittiina. Sain kuulla sairastavani kuolemaan johtavaa sairautta ja se pysäytti minut. Olin kuvitellut olevani onnellinen, mutta tajusin, että olin etsinyt onnellisuutta koko ajan itseni ulkopuolelta. Elin uhrin roolissa syyttäen joko muita tai olosuhteita vastoinkäymisistäni. Sisäinen kriittinen ääni lannisti minua.

Vaikka tilanne oli musertava, päätin ensimmäisen kerran elämässäni, että haluan pois uhrin roolista. Tajusin, että olen itse ratkaisun avain. Tietoisuustaitojen kautta löysin kipinän muutokseen. Opettelin itsemyötätuntoa.

Nälkä kasvoi syödessä ja loppu on historiaa. Tänä päivänä kaikki on toisin. Nyt 20 vuoden raittiudella tajuan, mitä todellinen tunne-elämän raittius on. Sen perusperiaatteet ovat tiedostaminen, hyväksyminen, oppiminen ja lempeys.

Kaikkien ei tarvitse kokea samanlaista pysähtymistä, minkä itse koin. Raittius 2.0 -valmennus on yhtä hyvä mahdollisuus uuteen alkuun. Se edistää tunne-elämän raittiutta. Myös sinä voit muuttua.

Tässä valmennuksessa tarjoan sinulle itse asiassa oikotietä niihin oivalluksiin ja siihen kasvuun, joita olen matkallani saanut. Tuon mukaan kaiken sen osaamisen ja kokemuksen, joka on auttanut minua viemään raittiuteni uudelle tasolle.

Sinulla saattaa olla nyt jo käsitys siitä, mikä hyvinvointisi esteenä on. Voi myös olla, että sinulla ei ole esteistä vielä tietoa, mutta olet halukas tutkimaan aihetta ja ottamaan seuraavan askeleen. Aloittaminen ja sitoutuminen muutokseen on sinulle haastavaa. Sinulta puuttuu uskoa itseesi. Kaipaat rinnallesi kanssakulkijoita ja myötäinnostajia. Tämä valmennus on juuri sinunlaisillesi.

Valmennuksen teemoja ovat muun muassa:

⭐️ itsemyötätunto ja kiitollisuus
⭐️ hermoston rauhoittaminen ja resilienssi
⭐️ tunteet, tarpeet ja uskomukset
⭐️ luonteenvahvuudet
⭐️ syvät elämän arvot

Hintaan sisältyy:

💎 teoriatietoa ja kokemuksellista antia
💎 laadukkaat, erityisesti tähän valmennukseen tehdyt meditaatiot ja harjoitteet
💎 Susannan valmennuksellinen ohjaus
💎 yhteisön vertaistuki
💎 harjoitteita ja pohdintatehtäviä, jotka tukevat teemoja

Valmennus pohjautuu tieteellisesti tutkittuun tietoon riippuvuuksiin, muutokseen, aivoihin ja traumoihin liittyen. Taustalla on siis aivotiedettä, psykologiaa ja mindfulness-teoriaa. Valmennuksen harjoitteet on tehty erityisesti sen teemoihin liittyen ja ne eivät ole julkisesti jaossa.

Tämän valmennuksen avulla:

❤️ saat rohkeutta ja tukea muutokseen
❤️ sinulla on käytännöllisiä askeleita muutokseen
❤️ tunnistat omat vahvuutesi paremmin
❤️ osaat ilmaista tarpeesi paremmin
❤️ osaat suhtautua lempeämmin itseäsi kohtaan
❤️ ymmärrät, miten mielesi kielteinen taipumus rajoittaa sinua
❤️ osaat rauhoittaa itsesi.
Toisin sanoen yparemmin, mitkä ovat syviä elämänarvojasi ja kuinka voit elää elämää niiden mukaan.

Valmennuksen hinta on 390 € (sis. alv 24%). Voit maksaa valmennuksen osissa 4 x 97,50 €.

Jos haluat maksaa useammassa, ilmoita se ilmoittautumislomakkeessa. Voit maksaa joko koko kurssin tai ensimmäisen erän verkkokaupan kautta tältä samalta sivulta.­­­ ­­Muista täyttää aina ilmoittautumislomake täällä https://forms.gle/oBpBr8sGuoafyotn7 . Eli joko maksa verkkokaupassa tai laita viesti ja täytä ilmoittautumislomake. Voin laskuttaa myös laskulla. Olen niin vakuuttunut tämän valmennuksen vaikuttavuudesta, että jos koet, ettei siitä ollut sinulle mitään hyötyä, saat rahat takaisin.

Tervetuloa elämänmittaisen muutoksen tielle! Sitä on Raittius 2.0. Toipumisen uusi taso. Miksi tyytyä ”ihan hyvään”, kun on mahdollisuus saada paljon enemmän?

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

K: En ole päihderiippuvainen. Voinko silti osallistua?

B: Valmennus on tarkoitettu kaikille, joilla on ollut joku riippuvuus tai haitallinen käyttäytymismalli ja jotka kaipaavat elämään muutosta. Tunne-elämän raittius on vapautta mistä tahansa addiktiosta.

K: Valmennuksen idea kuulostaa hyvältä, mutta en usko, että voin muuttua.

V: Tämä on yleinen uskomus. Kaikilla on mahdollisuus muuttua. Se voi olla välillä hidasta, muttei mahdotonta. Juju on siinä, että muutoksen askeleet ovat niin pieniä, että niihin on helppo sitoutua.

K: En ole tottunut puhumaan asioistani ja se jännittää minua.

V: Suurinta osaa jännittää alussa ja se kuuluu asiaan. Susanna on todella kokenut ryhmänvetäjä ja saa varmasti aikaan turvallisen, ystävällisen ja kaikkia kunnioittavan ilmapiirin. Susannalla on trauma tietoisen ohjaamisen pätevyys.

K: En voi maksaa koko summaa kerralla. Voinko silti osallistua?

V: Voit maksaa valmennuksen kahdessa erässä. Jos haluat tehdä niin, ilmoita se ilmoittautumislomakkeessa.

K: En osaa käyttää zoomia. Voinko silti osallistua?

V: Zoom on hyvin helppokäyttöinen. Lisäksi Susanna voi opastaa sinua sen käytössä. Kaikki tähän mennessä Susannan kursseille osallistuneet ovat oppineet zoomin käytön nopeasti.

K: Mikä on kurssin ja valmennuksen ero?

V: Kurssi on enemmänkin opiskelua ja siihen liittyy enemmän luentomaisuutta. Valmennus on selkeä prosessi, jonka pääajatuksena on herätellä osallistujan omaa sisäistä viisautta. Valmennukseen liittyy itsenäisesti tehtäviä pohdintatehtäviä.

Shopping Cart
Raittius 2.0 – Toipumisen uusi taso
347.00
Scroll to Top