KAIPAATKO ELÄMÄÄSI MUUTOSTA? HYVÄ.
OLET JUURI OIKEASSA PAIKASSA

Yksilövalmennusta elämäsi käännekohtiin

Olen Positiivisen psykologian valmentaja, PPC®. Tarjoan yksilövalmennusta kaikenlaisiin elämän käännekohtiin.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva valmennuspaketti!


Lempeä sisäinen puhe ja terveet rajat

Tämä neljän kerran valmennus tarjoaa itsemyötätunnon menetelmiä kielteisen sisäisen puheen kanssa työskentelyyn. Valmennuksen avulla sinun on mahdollista oppia puhua itsellesi lempeämmin ja pitämään paremmin huolta itsestäsi.

Yhden kerran yksilövalmennus

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, jos haluat pysähtyä hetkeksi tutkimaan elämäsi suuntaa. Tämä valmennus sopii sinulle myös, jos pohdit pidemmän valmennuksen tarvetta. Valmennus voidaan toteuttaa joko kasvokkain tai verkossa. 

Neljän kerran yksilövalmennus

Neljän kerran valmennus sopii sinulle, jos haluat pysähtyä tutkimaan rauhassa positiivisen psykologian näkökulmasta jotain elämään toivottua muutosta tai haastavuutta aiheuttavaa kohtaa. Valmennus voidaan toteuttaa joko kasvokkain tai verkossa.

Kymmenen kerran yksilövalmennus

Kymmenen kerran valmennuksessa voit saada syvällistä ymmärrystä ja perusteellisia positiivisen psykologian työkaluja arkeen. Valmennuksessa voidaan käydä läpi useampaa teemaa. Valmennus voidaan toteuttaa sekä kasvokkain että verkossa

”Valmentajan myötätuntoinen ja rohkaiseva asenne oli kaiken perusta, ilman sitä prosessi ei todennäköisesti toimisi minulle. Valmennus auttoi kohdallani erityisesti kartoittamaan ja selkeyttämään omaa arvomaailmaa ja tulevaisuuden suunnitelmia.”

”Valmentajan, tunteitani ja omia oivalluksiani, peilaavan työskentelyotteen avulla pääsin näkemään itseni uudenlaisin silmin. Valmentajan mindfulness-osaaminen toi valmennukseen syvyyttä ja läsnäoloa, iso plussa sille!”

”Valmennuksessa oli hyvää sen keveys ja kannustavat zoom-keskustelut. Oli mukavaa keskittyä oman ajan ja oman jutun etsintään pikkulapsiarjessa ja valmennus jopa toimi! Sain hyviä vinkkejä arkeen ja valmennus kohensi ajatteluani ja siirsi pois negatiivisista ajatuskehistä kohti suunnitelmallisuutta ja ongelmien ratkaisua.”

Shopping Cart
Scroll to Top