Olen kiinnostunut:

Lempeä sisäinen puhe ja terveet rajat

496.00

Tämä neljän kerran valmennus käyttää itsemyötätunnon menetelmiä kielteisen sisäisen puheen kanssa työskentelyyn. Valmennuksen avulla sinun on mahdollista oppia puhua itsellesi lempeämmin ja pitämään paremmin huolta itsestäsi.

Haluatko oppia hyväksymään itsesi ja tunteesi? Toivotko, että osaisit sanoa rohkeammin, mitä haluat ja tarvitset? Kaipaatko keinoja vahvistaa itsetuntemustasi ja löytää sisäistä rauhaa? Ilmoittaudu nyt tähän Susanna Ahvalon yksilövalmennukseen!

Lempeä sisäinen puhe ja terveet rajat -valmennuksessa saat työkaluja ja tekniikoita, joiden avulla voit oppia kohtaamaan itsesi myötätunnolla ja hyväksynnällä. Opit tunnistamaan omia tunteitasi ja tarpeitasi ilman tuomitsemista tai itsekritiikkiä. Tämä auttaa sinua kehittämään myönteistä suhtautumista itseesi ja parantamaan elämänlaatuasi.

Valmennuksen ytimessä on itsemyötätunto. Siinä on kaksi osaa: lempeä ja voimakas itsemyötätunto. Ensimmäinen opettaa meitä olemaan lempeämpiä itseämme kohtaan ja toinen vetämään omat rajat. 

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus oppia erilaisia hengitysharjoitteita, sisäisen kriittisen puheen tunnistamista, positiivisemman ajattelun vahvistamista sekä tunteiden ja tarpeiden tunnistamista ja nimeämistä. Lisäksi käsittelemme aiheita kuten vertailu muihin ihmisiin ja omien rajojen tunnistaminen ja hyväksyminen.

Lempeä sisäinen puhe ja terveet rajat -valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan ja lisätä hyvinvointiaan. Se on erityisen hyödyllinen henkilöille, joilla on taipumus itsekritiikkiin ja haasteisiin tunnistaa omia rajoja. 

Luo parempi suhde itseesi ja löydä rajasi Lempeä sisäinen puhe ja terveet rajat -valmennuksen avulla. Valmennus voi olla joko neljä kertaa tai enemmän. Voimme tavata joko kasvotusten tai voit osallistua mukavasti omalta kotisohvaltasi zoom-sovelluksen kautta. 

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Hinta: alkaen 496 euroa (sis. alv 24 %)

Shopping Cart
Lempeä sisäinen puhe ja terveet rajat
496.00
Scroll to Top