ETSITKÖ HYVINVOINTIKOULUTUSTA YRITYKSELLESI?
VOIT LOPETTAA ETSIMISEN. LÖYDÄT SEN TÄÄLTÄ.

Koulutusta työhyvinvoinnin ylläpitämiseen

Susanna Ahvalo on kokenut, innostava ja ammattitaitoinen kouluttaja ja työhyvinvoinnin asiantuntija.

Alta voit valita yrityksellesi sopivimman paketin.

Palautumistaitoinen työyhteisö

Tämä koulutus on suunnattu erityisesti sellaisiin työyhteisöihin, jotka haluavat panostaa työntekijöiden hyvinvointiin. Koulutus perustuu mindfulness-menetelmiin ja muuhun tutkittuun tietoon.

Voitte halutessanne vaikuttaa koulutuksen kestoon ja sisältöön. Koulutukseen voidaan liittää hyvinvointikysely, jonka pohjalta koulutus toteutetaan.

Palautumistaitoinen työntekijä, 8 viikon kurssi

Jos haluatte tarjota työntekijöillenne aikaa viipyillä oman hyvinvoinnin äärellä ja harjoitella syvällisiä hyvinvoinnin taitoja, tämä on juuri oikea kurssi. Työntekijät saavat arkeensa ja työhönsä työkaluja, jotka lisäävät työssä jaksamista.

Hyvinvointiluennot

Luennot on räätälöity teidän tarpeidenne mukaan. Pohjana on perinteinen ja positiivinen psykologia, aivotiede ja mindfulness-teoria.

”Koulutus oli juuri niin antoisa ja “positiivisesti latautunut” kuin toivoinkin. Joskus koulutukset voivat tuntua rankoilta pitkän työpäivän jälkeen. Kun tästä koulutuksesta lähti, tuntui, että tilanne oli päinvastainen: koulutus antoi enemmän kuin otti.”

”Osaat kertoa innostavasti, tuoda asioita esiin työyhteisön esimerkkien kautta, joihin on helppo samaistua. Harva etäesiintyjä osaa katsoa suoraan kuulijoitaan, oikeasti puhua heille – sinä osaat. Esiinnyt rauhallisesti ja hymyilet, välittyi hyvä olo ja tuli hyvä olo. Hyvät selkeät diat, ei liikaa informaatiota. Pienet harjoitukset rentouttivat ja tuli luonnollisia taukoja keskittymiseen kuunnella.”

“Koulutus vastasi oikein hyvin odotuksiani. Tunnelma oli rento, sain paljon niin teoriatietoa kuin käytännön harjoituksiakin tietoisuustaitojen harjoittamiseen. Kouluttaja osasi asiansa ja koulutus oli selkeä ja meni sopivalla rytmillä eteenpäin.”

Shopping Cart
Scroll to Top