Palautumistaitoinen työyhteisö

Palautumistaitoinen työyhteisö -koulutuksessa käydään teorian ja harjoitteiden avulla läpi muun muassa oman kehon ja mielen merkkien tiedostamista, stressinsäätelyä, asenteen merkitystä sekä ehdottoman tärkeää itsemyötätuntoa. Koulutuksessa paneudutaan erityisesti mielen kielteiseen taipumukseen ja siihen, kuinka se rajoittaa meitä.

Vastapainona on tiedostaminen ja itsemyötätunto, joiden avulla, tutkimustenkin mukaan, motivaatio työhön sekä työssä jaksaminen lisääntyvät. Koulutuksen teoriapohja on perinteisessä ja positiivisessa psykologiassa, aivotieteessä ja mindfulness-teoriassa.

Olen luokanopettajatausteinen ja traumatietoinen mindfulness-ohjaaja. Olen myös pitkän linjan positiivisen pedagogiikan osaaja ja Positiivisen psykologian valmentaja. Olen kouluttanut palautumistaitoja eli tunne-, tietoisuus-, vahvuus- ja vuorovaikutustaitoja jo vuodesta 2010.

Palautumistaitoinen työyhteisö -koulutus voidaan toteuttaa parin tunnin kokonaisuutena tai vaikka koko päivän kestävänä koulutuksena. Mukana voi olla myös työpajamaista työskentelyä.

Koulutuksen sisältö:

  • Mindfulnessin peruskäsitteitä
  • Kehon merkkien, tunteiden, ajatusten ja toiminnan tiedostaminen
  • Stressin säätely ja vagus-hermo
  • Mielen kielteiset taipumukset
  • Itsemyötätunto
  • Yksinkertaisia, mutta tehokkaita mindfulness-harjoitteita

Koulutuksen tavoitteena on herättää teorian ja harjoitteiden kautta motivaatiota ja kiinnostusta oman hyvinvoinnin vahvistamiseen. Koulutus voidaan toteuttaa verkossa tai kasvokkain joko suomeksi tai englanniksi.

Hinta

Lopullinen hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti. Hintoihin lisätään tarvittaessa matka- ja majoituskulut. Osallistujat saavat luentodiat sähköisessä muodossa. Luentojen ja kurssien tueksi voitte tilata Susannalta myös digitaalista tai printattavaa materiaalia, kuten monisteita.

Ota yhteyttä tarjouspyyntöä varten:
Sähköposti: susanna@onnellisuuspaja.fi
Puhelin: 040 960 7257
Tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Shopping Cart
Scroll to Top