fbpx

Valmennusta

Olen Positiivisen psykologian valmentaja, PPC®. Tarjoan yksilövalmennusta kaikenlaisiin elämän käännekohtiin. Voin auttaa sinua esimerkiksi jos…

🌟 haet elämällesi uutta suuntaa
🌟 haluat elää arvojesi mukaista elämää
🌟 haluat tukea elämänmuutokseen tai isoon projektiin
🌟 kaipaat elämääsi positiivisempaa näkökulmaa
🌟 olet kyllästynyt negatiivisen ajattelun kehiin
🌟 haluat valmennuksellista apua riippuvuuskäyttäytymisestä tai jostain muusta haitallisesta käyttäytymismallista irtipääsemiseen
🌟 olet kyllästynyt tekemään elämässäsi aina samanlaisia päätöksiä
🌟 kaipaat kannustusta ja rinnallakulkijaa
🌟 kaipaat hyvinvointiin työkaluja

Mitä positiivisen psykologian valmennus on?

Positiivisen psykologian valmennus on ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti edistävää toimintaa. Pohjana on positiivisen psykologian tutkimustieto. Se on ratkaisukeskeistä, erittäin käytännönläheistä ja antaa hyvän alkusysäyksen muutokseen. Valmennuksesta saat erilaisia positiivisen psykologian työkaluja, jotka voivat sisältää esimerkiksi monisteita, mindfulness-harjoitteita ja kiitollisuustehtäviä. Työkalujen avulla sinun on mahdollisuus löytää uudenlaista viisautta, vahvuutta ja kukoistusta.

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaisia tavoitteita valmiina, vaan minä autan sinua löytämään ne. Autan sinua asettamaan pieniä välitavoitteita kohti tasapainoisempaa, mielekkäämpää ja omien arvojesi mukaista elämää.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennukseni sopivat kokemusasiantuntijuuteni vuoksi erityisesti niille, jotka ovat toipumisen tiellä tai ovat kiinnostuneet elämästä ilman riippuvuutta tai muita haitallisia käyttäytymismalleja. Riippuvuuksia voivat olla esimerkiksi päihde-, some-, työ-, sokeri- tai läheisriippuvuus. Valmennus sopii sinulle myös, jos haet uutta suuntaa toipumiseesi. Opettajataustani vuoksi minulla on laaja näkökulma opettajuuden haasteisiin ja voin siten auttaa opettajia erityisen hyvin.

Valmennuksen avulla voit muun muassa löytää työkaluja riippuvuuksien kanssa työskentelyyni, parantaa ihmissuhteitasi, kehittää vuorovaikutustaitojasi, parantaa itsetuntoasi, oppia johtamaan itseäsi paremmin sekä oppia elämään tässä ja nyt.

Valmennus ei ole terapiaa. Valmennus sopii kaikille niille, jotka ovat valmiita menemään eteenpäin elämässään ja haluavat varmistua siitä, että ovat menossa itselleen oikeaan suuntaan.

Kokemuksia Susannan valmennuksista

Valmentajan myötätuntoinen ja rohkaiseva asenne oli kaiken perusta, ilman sitä prosessi ei todennäköisesti toimisi minulle. Valmennus auttoi kohdallani erityisesti kartoittamaan ja selkeyttämään omaa arvomaailmaa ja tulevaisuuden suunnitelmia. Uskon, että sen avulla olisi voinut käsitellä onnistuneesti monia muitakin elämän osa-alueita. Oli hienoa, että valmennuksen sisältö ei ollut liian tiukasti rajattu. Valmentajan, tunteitani ja omia oivalluksiani, peilaavan työskentelyotteen avulla pääsin näkemään itseni uudenlaisin silmin. Valmentajan mindfulness-osaaminen toi valmennukseen syvyyttä ja läsnäoloa, iso plussa sille!

Sinulle on ainutlaatuinen kyky kohdata ja nähdä ihminen kaiken sen mielen sälän takaa. Osasit uskomattomalla tavalla sanoittaa pääni sisäisen sälän yksinkertaiseksi kokonaisuudeksi, jolloin siihen pääsi itse paremmin kiinni ja jos en päässyt, niin pieni suunnan vinkkaus ja siinähän se sitten oli.

Valmennuksessa oli hyvää sen keveys ja kannustavat zoom-keskustelut. Oli mukavaa keskittyä oman ajan ja oman jutun etsintään pikkulapsiarjessa ja valmennus jopa toimi! Sain hyviä vinkkejä arkeen ja valmennus kohensi ajatteluani ja siirsi pois negatiivisista ajatuskehistä kohti suunnitelmallisuutta ja ongelmien ratkaisua. Olin tyytyväinen valmennukseen ja sain lyhyistäkin tapaamisista paljon irti tiukkaa asiaa. Kohtaamiset olivat rentoja ja Susannan valmennus oli asiantuntevaa. Kotiin sain aiheisiin liittyvää materiaalia luettavaksi ja ne tukivat valmennuskertojen välillä prosessia.

Valmennuspaketin sisältö ja hinta

Valmennuspaketeissa on yleensä vähintään neljä valmennuskertaa, joihin valmennettavan tulee ehdottomasti sitoutua. Noin tunnin mittaiset tapaamiset ovat ensisijaisesti joka toinen viikko joko kasvokkain tai etätapaamisina zoomin välityksellä. Valmennukset ovat ehdottoman luottamuksellista, innostavia sekä kannustavia. Valmennus ei ole terapiaa. 

Valmennuksen lähtöhinta on 496 euroa (sis. alv 24%). Tämä hinta sisältää neljä etätapaamista (1. tapaaminen 90 min, muut tapaamiset 60–90 min). Ensimmäisellä kerralla kartoitamme positiiviset voimavarasi sekä kokonaistilannettasi.

Jos kiinnostuit, voit laittaa minulle viestiä joko Messegerissä tai sähköpostilla susanna.ahvalo(a)gmail.com.