Olen kiinnostunut:

ONNELLISUUSPAJASTA SAAT APUA RIIPPUVUUKSISTA JA HAITALLISISTA KÄYTTÄYTYMISMALLEISTA LUOPUMISEEEN

Neljä ohjaukseni peruspilaria ovat:

Tiedostaminen – Tiedostamme oman kehon merkit, tunteemme, ajatuksemme, toimintamme vaikuttimet ja niiden seuraukset.

Hyväksyminen – Hyväksymme oman keskeneräisyytemme

Lempeys – Suhtaudumme lempeydellä omaa keskeneräisyyttä kohtaan ja asetamme terveet rajat

Oppiminen – Opimme menneisyytemme haasteista ja ilon aiheista. Kivuliaat asiat muuttuvat voimavaraksi

Mindfulness ja addiktio
8 viikon verkkokurssi

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, jos haluat luopua riippuvuuksista ja haitallisista käyttäytymismalleista tai jos kaipaat toipumisen tueksi tutkittuun tieteelliseen tietoon pohjautuvaa näkökulmaa ja harjoitteita. Oman kehon, mielen ja tunteiden tiedostamisen kautta riippuvuuksista luopuminen on sinulle mahdollista. Näin voit elää vapaampaa elämää.

RAITTIUS 2.0 – Toipumisen uusi taso

Tämä valmennus on sinulle, joka olet elänyt ilman riippuvuuttasi jo jonkin aikaa. Riippuvuutesi voi liittyä päihteisiin tai johonkin muuhun. Elämäsi on ”ihan hyvää”, mutta se voisi olla parempaa. Toipumisestasi puuttuu ”se jokin”. Haluaisit muuttua, mutta lykkäät aloittamista aina eteenpäin. Olet kriittinen itseäsi kohtaan. Ehkä olet huomannut, että elämääsi on alkanut hiipiä uusia riippuvuuksia tai haitallisia käyttäytymismalleja.

https://onnellisuuspaja.fi/tuote/raittius-2-0/Mindfulness ja addiktio premium 💎

Tämä paketti sisältää sekä kurssin että neljä kertaa yksilövalmennusta Susannan kanssa. Valmennukset toteutetaan toiveidesi mukaan kurssin aikana. Tämä paketti sopii sinulle, jos haluat syventää kurssien teemoja ja jos kaipaat tiiviimpää tsemppausta ja yhteistyötä rinnallakulkijan kanssa.

“Parasta oli ohjaajan vahva läsnäolo ja tuki sekä hieno ryhmä. Ymmärsin, että ajatukseni eivät välttämättä olekaan totta. Harjoitukset auttoivat näkemään, että voin harkita ennen kuin toimin. En seuraa sokeasti impulssejani vaan minulla on todellakin mahdollisuus valita, miten reagoin eri tilanteissa.”

”Kaikin puolin hienosti rakennettu kurssisisältö, inspiroiva ja laadukas opetus sekä kurssilla käsitellyt asiat yleisesti ottaen antavat paljon ymmärrystä ja auttavat monenlaisissa elämän haasteissa.”

“Oli upeaa saada kohdata erilaisia ihmisiä saman asian äärellä sekä jakaa kokemuksia ja yhteistä ymmärrystä asiasta. Henkilökohtainen yhteydenotto ja yksilöity keskustelu kanssasi oli superia! Oli ihana kuulla sinun reflektoivan ja tiivistävän kertomaani sekä saada sinulta konkreettinen ohje (itsemyötätunnon äärelle kulkeminen) jatkoa varten.”

Shopping Cart
Scroll to Top