Tarvitsetko apua riippuvuutesi kanssa tai uutta suuntaa toipumiseen? Varaa täältä muutosvartti.
Sen aikana voimme selvittää, kuinka voin auttaa sinua.

”Olet valloittava, inspiroiva, ymmärtävä, asian osaava taitava ihminen. Ohjauksesi muutti elämäni, ajatteluni ja olen saanut uudet eväät elämään.”

MINULLE TOIPUMISESSA ON TÄRKEINTÄ:

TIEDOSTAMINEN – Tiedostan omat voimavarani. Tiedostan tunteeni, kehoni merkit, ajatukseni ja uskomukseni. Tiedostan, kuinka toimintani vaikuttaa minuun ja muihin.

HYVÄKSYMINEN – En ole täydellinen. Hyväksyn sen. Hyväksyn elämän haastavuuden.

LEMPEYS – Olen lempeä itselleni. Osaan suojella itseäni asettamalla rajat.

OPPIMINEN – Ymmärrän, että elämä on jatkuvaa muutosta. Virheistä ja haasteista voi oppia. Muutos on mahdollista. Aina.

SUSANNAN TARJOAMAT PALVELUT

”Olen oppinut ottamaan tilaa, kun tulee impulssi toteuttaa riippuvuutta. Tämän kautta olen oppinut paljon paremmin ottamaan vastaan ja kohtaamaan tunteita ja asioita, joita olen riippuvuuteen paennut sekä keksinyt terveempiä tapoja täyttää niitä tarpeita, joita olen riippuvuuksilla yrittänyt täyttää.”

Mindfulness ja addiktio (kurssi)

Tämä suosittu verkossa pidettävä kurssi on tarkoitettu sinulle,
* jos haluat luopua riippuvuuksista ja haitallisista käyttäytymismalleista tai
* jos kaipaat toipumisen tueksi tutkittuun tieteelliseen tietoon pohjautuvaa näkökulmaa ja harjoitteita.

Tiedostamisen, hyväksymisen, oppimisen ja lempeyden arvoille pohjautuva kurssi sekä ammattitaitoinen, traumatietoinen ohjaus ovat takeena siitä, että saat työkalut kestävään muutokseen.

Kurssi pohjaa kokemukseen ja vertaisarvioituun tieteelliseen tutkimukseen.

Raittius 2.0 – Toipumisen uusi taso (kurssi)


Tämä kurssi syventää Mindfulness ja addiktio -kurssin teemoja. Kurssi sopii myös niille, joilla on alla jo jonkin verran raittiutta, hyvät tukirakenteet ja halu tutkia, mitä tunne-elämän raittius on ja kuinka sen mukainen elämä on mahdollista.

Kurssilla tutkitaan meitä rajoittavia uskomuksia ja vahvistetaan mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia muun muassa itsemyötätunnon ja luonteenvahvuuksien kautta.

Sinussa on paljon enemmän kuin uskotkaan! Riippuvuus tai haitallinen käyttäytymismalli on vain osa sinua!

Mindfulness ja addiktio premium 💎 (valmennus)


Kaipaatko rinnallakulkijaa, sparraajaa, kannustajaa ja uusia, positiivisempia näkökulmia toipumiseesi?

Jos näin on, niin Susannan pitkä kokemus, kokemusasiantuntijuus ja ammattitaito on käytössäsi myös kahden kesken.

Parasta tässä yksilövalmennuksessa on se, että voit osallistua siihen kasvokkain tai mukavasti kotisohvaltasi.

Saat halutessasi Susannalta tapaamisten välille mindfulness-meditaatioita, harjoitteita ja lukuvinkkejä tukemaan pitkäkestoista muutosta.

KOKEMUKSIA SUSANNAN KURSSEISTA JA VALMENNUKSISTA

”Ohjaajan ote on ihmisläheinen, ammattitaitoinen ja konsultatiivinen. Kurssista oli rohkeasti jätetty pakonomainen suorittaminen pois, joka tukee addiktiosta toipumista, eli ei ollut pakkoa tehdä, josta taas syntyi motivaatio tehdä. Näkisin asian oivaltavana pedagogiikkana. Kurssi antoi myös arvokkaan lahjan armollisemmasta otteesta itseä kohtaan.”

”Pakkomielteinen käyttäytyminen on vähentynyt huomattavasti. Olen myös oppinut tunnistamaan tilanteita ja tunteita, jotka altistavat riippuvuudelle.”

”Olen saanut työkaluja ymmärtää syitä toimintani takana ja osaan siten tunnistaa riskin paikat. Lisäksi olen saanut keinoja joiden avulla pystyn pysähtymään ja kohtaamaan ikävät tunteeni sen sijaan että pakenisin niitä haitalliseen toimintaan.”

”Saamiani työkaluja: kehon ja mielen rauhoittaminen hengityksen avulla, ympäristön ja tekemisen tiedostaminen, ajatusten noidankehän tunnistaminen ja katkaiseminen sekä addiktiiviseen käyttäytymiseen johtavien triggerien ja tilanteiden tunnistaminen.”

“Kurssilla ihan parasta oli se, että sai oikeasti laajalla skaalalla erilaisia työkaluja oman itsensä ymmärtämiseen ja hankalien käyttäytymismallien työstämiseen. Minulle tuli tunne, etten ole yksi ongelmani ja käyttäytymismallini kanssa ja että nyt luotiin rauhallinen ja turvallinen tila, jossa asioita pystyi käsittelemään.”

”Tajusin, että en todellakaan ole yksin näiden asioiden kanssa. Häpeän tunne oli aiemmin estänyt minua tekemästä asialle mitään, nyt tuntuu ettei tarvitse hävetä mitään”

Shopping Cart
Scroll to Top