Koulutusta

Dare to Learn – tapahtuma. Kuva/Photo by Sara Laurikainen

Tiedon ja osaamisen jakaminen, yhdessä tutkiminen, ihmettely ja oivaltaminen ovat mielestäni elämän suola. Siksi kouluttaminen on yksi intohimoni.

Tarjoan koulutusta joko kouluille tai muille yhteisöille, ryhmille tai yksilökoulutuksena. Koulutuksen sisällöt räätälöidään teidän tarpeidenne mukaan. Koulutukset voivat olla joko teoriapainotteisia tai enemmän toiminnallisia. Koulutan sekä lapsia että aikuisia.

Tulen mielelläni kouluttamaan koulunne henkilökuntaa veso-iltapäivään tai – lauantaihin. Koulutus voi olla joko kertaluontoinen tai viikottainen. Koulutuskielenä voi olla joko suomi tai englanti.

Teemoja voivat olla esimerkiksi:

 • Mindfulness ja työhyvinvointi
 • Mindfulness / tietoisuustaidot aikuisille
 • Mindfulness / tietoisuustaidot lapsille
 • Tunnetaidot aikuisille
 • Tunnetaidot opetuksessa
 • Luonteenvahvuudet
 • Stressinhallinta
 • Mielen hyvinvointi
 • Elämänhallinta

Hinnat neuvotellaan aina tapauskohtaisesti. Ohessa suuntaa antavia hintoja:

 • 2–6 tunnin koulutus alkaen 100 euroa + alv 24% / h
 • koko päivän koulutus (8h) alkaen 1000 euroa + alv 24%
 • yksilökoulutus (face to face tai Skypen kautta) 80 euroa + alv 24 % / h
 • esimerkki: 4 tunnin koulutus maksaa 124 euroa / h, eli yhteensä 496 euroa

Lopullinen hinta neuvotellaan tapauskohtaisesti. Tar.jousta varten ottakaa yhteyttä susanna.ahvalo@gmail.com. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti.

Hintoihin lisätään tarvittaessa matka- ja majoituskulut.

Koulutuspalautteita:

“Koulutus oli selkeästi suunniteltu ja sisällöt mietitty hyvin. Aiheesta puhuttiin kansantajuisesti ja oli huippua, että konkreettisia harjoitteita oli mukana.” (Opettaja)

“Koulutus vastasi oikein hyvin odotuksiani. Tunnelma oli rento, sain paljon niin teoriatietoa kuin käytännön harjoituksiakin tietoisuustaitojen harjoittamiseen koulussa. Kouluttaja osasi asiansa ja koulutus oli selkeä ja meni sopivalla rytmillä eteenpäin.” (Opettaja)

“Koulutus oli hyvin suunniteltu ja kouluttaja oli hyvin asiantunteva.
Suosittelisin koulutusta aiheesta kiinnostuneille ja niille jotka eivät tiedä
aiheesta mitään. ”
(Opettaja)

“Oli loistava.” (Opettaja)

“Koulutus oli juuri niin antoisa ja “positiivisesti latautunut” kuin toivoinkin. Joskus koulutukset voivat tuntua rankoilta pitkän työpäivän jälkeen (pitää käyttää viimeisetkin voimien rippeet, että jaksaa keskittyä ja kuunnella kouluttajaa). Kun tästä koulutuksesta lähti, tuntui, että tilanne oli päinvastainen: koulutus antoi enemmän kuin otti (energiaa oli vaikka mihin; oli voimaantunut ja itsevarma olo). Koulutus palautti mieleen muistoja vuosia sitten tehdystä positiivisen psykologian koulutuksesta ja herkisti taas havaitsemaan omaa “läsnäoloa” hetkessä.” (Opettaja)

“Lisää tällaisia opettajia voimaannuttavia, positiivissävyisiä koulutuksia, missä ei tarvitse ylisuorittaa tai kokea joutuvansa tekemään enemmän kuin jaksaisi iltapäivien lopuksi. Positiivisuuden kautta kouluttaminen auttaa jaksamaan ja oppimaan! ” (Opettaja)

“Sain kipinän ottaa mindfunessin osaksi elämää.” (Opettaja)

“Hengitysharjoitukset eli meditaatiot sinä olet opettanut meille. Olet kertonut että vaikka ei juuri sillä kertaa pysty keskittymään niin aina ei tarvitsekaan. Hengitysharjoitukset ovat auttaneet minua hallitsemaan hankalia tunteita, kuten viha tai suru. ” (Oppilas, 10v)

“Opin paljon ja oli todella hauska koulutus. Olet mahtava opettamaan ja kertomaan näistä asioista.” (Oppilas, 12v)

“Olen oppinut hengittämään ja rauhoittumaan, kun jännittää jumppakisoissa.” (Oppilas, 8v)

“Minua stressaa. Kun teen hengitysharjoituksen, niin ei enää stressaa.” (Oppilas, 10v)

“Sait minut innostumaan mindfulnessista.” Oppilas, 12v